Skydedøre

Eksperter i opmåling og montering af skydedøre i Odense og på hele Fyn

Skal du have monteret en skydedør? Eller har du brug for hjælp til opmåling og valg af den rigtige skydedør? TS Tømrer & Montage har de helt rigtige folk, med mange års erfaring i opsætning af skydedøre.

Der findes et væld af forskellige skydedøre på markedet. Vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige skydedør til dit projekt, så du opnår præcis det udtryk du ønsker.

 

Benyt erfarne folk til opsætning og montering af skydedør

Vi har stor erfaring med både opsætning og montering af alle slags skydedøre. Vi leverer et flot resultat, så du bliver glad og tilfreds.

Vi arbejder både for privatkunder og erhvervskunder, og vi sætter en stor ære i at være med i alle vores projekter fra start til slut.

Vi lægger også stor vægt på at overholde aftalte deadlines samt aftalte priser. Vi lever af tilbagevendende kunder, og det har vi gjort siden 2001.

Skydedøre Odense, Fyn

Vil du ringes op?

Skal din skydedørsløsning være fra Rationel, Unik Funkis, Outrup eller KPK eller noget helt femte?

Vælger du at tage os med i dit projekt lige fra starten, kan vi med vores viden om skydedøre, hjælpe dig til den rette løsning.

Det kan være svært at navigere i det store udbud af løsninger fra f.eks. Rationel, Unik Funkis, Outrup, KPK m.fl. Vi sørger for at finde et produkt, som matcher din boligs eksisterende vinduer og døre.

Vi er et seriøst og kvalitetsbevidst firma, der aldrig går på kompromis med at gøre vores kunder glade og tilfredse med vores arbejde. Du kan derfor trygt henvende dig til os, så guider vi dig gennem processen.

Isætning af skydedøre udendørs til terrasser, facader mm.

Skydedøre er et perfekt alternativ til døre, hvor pladsen kan være lidt trang, eller hvor du gerne vil have lys og luft ind på en enkel og funktionel måde. En skydedør kan bruges udendørs f.eks. fra husets facade og ud til havestuen eller fra havestuen ud til terrassen eller haven.

Med en skydedør får du en diskret, elegant og pladsbesparende løsning. Der findes mange typer, derfor vil der altid være en model, der passer til både en ny bolig og en gammel bolig.

Uanset om du bygger nyt hus, eller er i gang med renovering af et gammelt, kan en skydedør give din bolig et flot og stort lysindfald. Den kan ligeledes være med til, at din bolig bliver udvidet, da uderummet vil smelte sammen med boligens øvrige rum.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om montering af skydedøre i Odense og på hele Fyn

Du kan trygt kontakte os på tlf. 21 77 80 89, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi kan desuden også rådgive dig om foldedøre, hvis dette måtte være en bedre løsning på dit projekt.

Vores kunder kommer fra hele Fyn, herunder bl.a. Odense, Dalum, Hjallese, Langeskov, Kerteminde og Middelfart.

Vil du ringes op?