Foldedøre

Professionel montering af foldedøre i Odense, Langeskov og resten af Fyn

Foldedøre er en god måde at få lukket lys og luft ind i dit hjem på. Indvendigt kan de ligeledes bruges til lynhurtigt at få opdelt et rum på smukkeste vis. For at du skal ende med et flot resultat, der holder i længden, skal dine foldedøre monteres korrekt.

Når det drejer sig om montering af foldedøre er vi hos TS Tømrer & Montage i Odense en professionel samarbejdspartner. Vi hjælper dig gerne fra start til slut med dit projekt, også med rådgivning og vejledning.

Tag os med på råd, når der skal bestilles en foldedør til dit hjem. Vi sikrer at din foldedør bliver bestilt i den rigtige størrelse.

Alt efter hvor store foldedørene er, kan de være meget tunge. Det betyder, at der er en ting, der skal opfyldes for, at den kommer til at sidde rigtigt. Bl.a. skal overkarmen være holdbar nok til at kunne bære døren. For at få et godt resultat, som du bliver glad for, er det en god idé at hyre en professionel til at montere foldedøren.

Montering af foldedøre, Odense, Langeskov og Fyn

Vil du ringes op?

Vi er eksperter i foldedøre udendørs – både med- og uden sprosser

Foldedøre kan bruges udendørs. Med en udendørs foldedør, kan du trække stuen ud i haven samt hurtigt og enkelt få lys og luft ind i hjemmet.

Foldedøren er en nem og praktisk løsning. Du kan få løsninger både med- og uden sprosser, så det passer til enhver stil.

 

Effektiv montering af Lacuna foldedør samt foldedøre fra KPK og Unik Funkis

Står du foran et nybyggeri eller en renovering, hvor du ønsker kvalitet, et godt lysindfald og fleksibilitet i hverdagen? Så kan svaret på dette være en foldedør som lukker lys og natur ind i din bolig.

Er du i tvivl, om din bolig er bedst tjent med en foldedør fra Lacuna, KPK eller Unik Funkis? Så tag os med på råd hele vejen fra bestilling til montering. Så er du sikret en løsning, som bliver præcis som du ønsker det.

Skal du have en foldedør i træ eller træ/alu?

Når du vælger en foldedør, skal den helst passe til resten af boligen og samtidig være funktionel.

Det er derfor vigtigt at tænke over, hvilket materiale den skal være produceret i, for at give huset det perfekte helhedsindtryk.

Du kan både få foldedøre i træ, plast, aluminium samt med glas. Hos TS Tømrer & Montage har vi et stort kendskab til de forskellige løsninger der er på markedet.

Specialister i udendørs foldedøre til terrasse eller i forbindelse med udestue

En udendørs foldedør giver en smuk og æstetisk facade på din bolig. Du vil opleve grænsen mellem uderummet og boligens rum får en glidende overgang.

Med en udendørs foldedør kan du få udvidet din bolig, så din terrasse, udestue, veranda eller altan bliver en integreret del af boligen.

Kontakt os for priser, opmåling og montering i Odense, Langeskov og resten af Fyn

Kontakt os for at få professionel sparring og montering mm. til gode konkurrencedygtige priser. Vi kan træffes på tlf. 21 77 80 89.

Vi har mange glade kunder rundt omkring på Fyn, herunder i Odense, Langeskov, Dalum, Hjallese, Middelfart, Nyborg og Kerteminde.

Vil du ringes op?