Nyt tag og tagrenovering

Tagarbejde – Nyt Tag og tagrenovering i Odense og på hele Fyn

Går du med tankerne om at få lagt et nyt tag på dit hus? Måske overvejer du hvad der bedst kan betale sig – et helt nyt tag, eller en tagrenovering?

TS Tømrer & Montage ligger i Odense SV tæt ved Dalum og Hjallese på Fyn, og vi har mange års erfaring med tagarbejde. Vi rådgiver altid vore kunder om projektet, efter at have lavet et grundigt tageftersyn. På den måde kan vi se, hvad der bedst kan betale sig – om det skal være en tagrenovering af det eksisterende tag, eller om det bedre kan betale sig, at få lagt et helt nyt tag.

Nyt tag Odense og Fyn

Vil du ringes op?

Spar penge på varmeregningen med et nyt tag

De stigende energipriser gør det efterhånden mere og mere attraktivt at få lagt et nyt tag på huset og i den forbindelse få efterisoleret.

Hos TS Tømrer & Montage i Odense på Fyn ved vi, hvor vigtig en del taget er for husets generelle fremtoning. Derfor sørger vi også altid for, at materialevalget ved et nyt tag, passer til husets helhed samtidig med, at der bliver brugt materialer i højeste kvalitet.

Eksperter i valmet / afvalmet tag og mansardtag på Fyn

TS Tømrer & Montage i Odense på Fyn, udfører alle former for tagarbejde, og vi er bl.a. eksperter i at arbejde med valmet / afvalmet tag og mansardtag.
Byggestilen ”valmet tag”, ”afvalmet tag” og ”mansardtag” bruges primært for at udnytte førstesalen på huset bedst muligt.
Du kan se eksempler på afvalmet / valmet tag samt mansardtag i vores galleri her.

Kontakt os om nyt tag eller tagrenovering i Odense eller et andet sted på Fyn

Du kan kontakte TS Tømrer & Montage i Odense om nyt tag og tagrenovering her eller på tlf. +45 21 77 80 89. Vi står altid til rådighed ved spørgsmål hvad enten det drejer sig om tagrenovering, mansardtag, valmet tag eller en helt tredje type tagkonstruktion.

Vi udfører nyt tag og tagrenovering overalt på Fyn og arbejder ofte lokalt i bl.a. Odense S, SV, Dyrup, Sanderum, Dalum og Hjallese

Vil du ringes op?