Trægulve

Nye trægulve i Odense og på hele Fyn fra professionel tømrer

Hvis gulvet i dit hjem er slidt, brugt og kedeligt at se på, kan det være, at du har brug for nye trægulve. Et nyt gulv kan tilføre en masse til rummet, og være med til at ændre rummet markant. Et kedeligt rum kan blive som nyt, blot ved at udskifte de gamle og slidte gulve.

Hos TS Tømrer & Montage i Odense står vi gerne for hele opgaven. Vi tilbyder både at brække dit gamle gulv op, og efterfølgende monterer det nye.

Vi mener, at det er vigtigt at forventningsafstemme, inden arbejdet påbegyndes, da vi ved, at dette giver det bedst mulige resultat, som alle parter er tilfredse med.

Vi har arbejdet med lægning af gulve siden 2001 og ved derfor også, hvordan det skal gøres.

Nye trægulve Odense, Fyn

Vil du ringes op?

Brug en dygtig tømrer til lægning af trægulv – både med- og uden gulvvarme

Hos TS Tømrer & Montage er vi altid klar til at hjælpe med lige netop din opgave. Vi sætter en ære i at tilbyde det bedst mulige arbejde. Derfor finder du også udelukkende dygtige og kompetente tømrere i vores virksomhed. Vi har stor erfaring med gulvlægning, også i forbindelse med etablering af gulvvarme.

Vi tilbyder blandt andet lægning af:

  • Trægulve i eg
  • Trægulve i ask
  • Trægulve i fyrretræ
  • Og andre træsorter

Hvis den træsort du ønsker, ikke er på listen, skal du være velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde ud af, om vi ikke kan hjælpe dig stadigvæk.

Professionel gulvlægning i Odense og på resten af Fyn

Vi tilbyder lægning af trægulve for både privatkunder og erhvervskunder, samt for offentlige institutioner. Når det er lagt, vejleder vi også gerne om eventuel fremtidige behandling af gulvet.

At sørge for en god behandling af det nylagte gulv sikrer, at det bliver beskyttet på den mest optimale måde.

Hvis du har brug for professionel gulvlægning i Odense eller et andet sted på Fyn, er du velkommen til at give os et kald om de mange muligheder.

 

Skal det være dyre eller billige trægulve? Hvad er priserne?

Prisen på selve gulvet samt lægningen varierer på baggrund af flere forskellige faktorer. Du skal blandt andet tage højde for valg af materiale, underlag, omfanget m.m. Vi kan derfor ikke komme med en konkret pris, før vi har set dit projekt.

I stedet anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan høre mere om din opgave og dine ønsker. Dette giver os mulighed for bedre at kunne give et gratis og uforpligtende tilbud. En ting er dog sikkert – vi har altid gode konkurrencedygtige priser.

Professionel gulvlægning – Få et uforpligtende tilbud på trægulve i Odense og hele Fyn

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi påtager os store såvel som små opgaver inden for lægning af trægulve. Så ring endelig for at høre mere om dine muligheder på tlf. 21 77 80 89. Vi kan også hjælpe med meget andet tømrerarbejde såsom renovering, nye tagrender, nye døre og vinduer samt nyt tag og tagrenovering og meget andet.

Vi udfører lægning af trægulve i Odense og på hele Fyn.

Vil du ringes op?