Nye vinduer og døre

Montage af nye vinduer og døre i Odense og på hele Fyn

Er jeres døre og vinduer blevet slidte at se på? Kan i mærke, at det trækker ind med kølig luft fra jeres vinduer eller døre i huset? Uanset om der er den ene, den anden eller en helt tredje grund til, at i ønsker nye vinduer og døre i jeres hus, er TS Tømrer & Montage på Fyn en oplagt samarbejdspartner. Vi holder til i Odense SV tæt ved Dalum og Hjallese.

Nye døre og vinduer på Fyn

Hos TS Tømrer & Montage i Odense på Fyn har vi mange års erfaring inden for tømrer og snedker faget. Vi har bl.a. stor erfaring med montage af døre og vinduer, eller renovering af de eksisterende, hvis det bedre måtte kunne betale sig. Vi rådgiver altid vores kunder omkring de forskellige muligheder inden for nye vinduer og døre, og vi arbejder både for private og erhverv. Når vi monterer døre og vinduer, vælger vi altid produkter af højeste kvalitet, hvilket sikrer dig et produkt med en god holdbarhed og en høj levetid. Vi bruger bl.a. ofte døre og vinduer fra de danske producenter KPK Døre & Vinduer, Unik Funkis m.m som producerer kvalitets vinduer og døre i alle mål.
Nye vinduer og døre, montage og udskiftning i Odense og Fyn

Vil du ringes op?

Træ alu vinduer og døre i Odense og resten af Fyn

Hos TS Tømrer & Montage i Odense SV på Fyn kan vi levere vinduer og døre i kernefyr, træ / alu , mahogni og plast.

Med træ / alu vinduer og døre får man et produkt med lang levetid samtidig med, at der kræves mindre vedligeholdelse udvendigt, da denne del er lavet i pulverlakeret aluminium.

Uanset om man vælger det ene eller andet produkt, sørger vi altid for, at de nye døre eller vinduer kommer til at passe godt ind i husets eksisterende stil.

Spar penge på varmeregningen med nye døre og vinduer

Der kan være mange penge at spare på varmeregningen ved at få monteret nye vinduer og døre. Der er specielt mange penge at spare, da alle produkter leveres med 2- eller 3-lags lavenergiruder.

Kontakt TS Tømrer & Montage i Odense på Fyn om døre eller vinduer

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har generelle spørgsmål, eller hvis du ønsker et godt tilbud. Vi holder til i Odense SV ved Dalum og Hjallese, og vi tager altid gerne en snak omkring dine ønsker og forventninger. På den måde sørger vi for at give dig den bedste vejledning samtidig med, at vi også sammen finder den helt rigtige løsning til netop dig.

Vi monterer nye vinduer og døre i Odense og på hele Fyn, og arbejder ofte lokalt i bl.a. Odense SV og S, Dalum, Hjallese, Dyrup og Sanderum

 

Vil du ringes op?