Gips og akustikloft

Professionel opsætning af gipsloft, akustikloft, lyddæmpende loft og Troldtekt

Hos TS Tømrer & Montage på Fyn har vi mange års erfaring med opsætning af forskellige former for lofter. Vores fokus på kvalitetsarbejde og valg af materialer sikrer, at du altid får et loft af den højeste kvalitet, og med en flot finish.

Vi kan både hjælpe med opsætning af et helt nyt loft eller renovering af dit nuværende loft. Vi varetager store såvel som små opgaver, og hjælper gerne både privatkunder og erhvervskunder.

Vi opsætter bl.a. gipsloft, akustikloft, lyddæmpende loft samt Troldtekt. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder.

Vi er vant til både at opsætter og monterer lofter i ældre boliger såvel som nybyggerier og hjælper gerne med valg af det rette materiale med henblik på dine præferencer og ønsker.

Gips og akustikloft, opsætning og montering

Vil du ringes op?

Få hjælp fra en erfaren tømrer til montering og opsætning af troldtekt loft

Troldtekt er optimalt til at forbedre akustikken i rummet. Disse loftplader har nemlig en lydabsorberende effekt, hvilket bidrager til et godt indeklima samt en komfortabel akustik.

Hos TS Tømrer & Montage i Odense lægger vi stor vægt på, at loftet passer ind i rummet og indretningen. Troldtekt findes i flere varianter, så der kan findes en løsning til dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring med montering og opsætning af produkter fra Troldtekt, og kan derfor også sørge for, at du ender med en god løsning med en flot finish.

Er du interesseret i at vide mere om, hvad et loft i Troldtekt koster? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Få effektiv lydisolering med lyddæmpende loft og akustikplader

Hvis du er i gang med at renovere dit hjem eller ønsker nyt loft, er det en fordel at være opmærksom på lydisolering og støjdæmpning. Hos TS Tømrer & Montage hjælper vi med lydisolering i form af lyddæmpende loft, akustikplader og lydabsorberende plader.

Hvis der er mange børn der leger højlydt i stuen, kan det hurtigt blive generende, hvis loft og gulv består af helt hårde overflader, uden noget der bryder lydbølgerne.

Vi kan afhjælpe noget af støjen ved at opsætte og montere lydabsorberende plader. Vi kan desuden være behjælpelige med montering af lyddæmpende loft og akustikplader i kontorer, erhvervsbygninger m.m. så I får en behageligt og støjdæmpet arbejdsmiljø.

Brug en erfaren tømrer til opsætning af gipsloft og akustikgips

Er der et rum i dit hjem, der trænger til nyt loft i gips? Vi er altid klar til at hjælpe med dette. Vi tilbyder både opsætning og montering af gipsloft og akustiklofter i private hjem samt hos erhvervskunder.
Vi tilbyder blandt andet at opsætte gipslofter fra:

  • Knauf
  • Fermacell
  • Gyproc
  • Med fl.

Når vi påtager os en opgave inden for gipsloft, fokuserer vi på kundens behov. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde og overholder vores aftaler samt den aftalte pris. Derudover rydder vi op efter os, så du kommer hjem til et ryddeligt og rent hjem.

Vi sørger også altid for, at eventuelle lysspots bliver placeret på en flot og harmonisk måde i forhold til placeringen af akustikgipsfelterne.

Kontakt os om priser på akustiklofter eller gipslofter og få et uforpligtende tilbud

Hvis du har en opgave du ønsker en pris på, er du altid velkommen til at ringe på tlf. 21 77 80 89. Så vi kan tage en snak og give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi kan desuden også hjælpe med renovering, nye tagrender, nye døre og vinduer og nyt tag og tagrenovering.

Vi opsætter og monterer nye lofter i Odense og på hele Fyn.

Vil du ringes op?