Nye tagrender

Nye tagrender – Montering af tagrender i Odense og på hele Fyn

Leder du efter et tømrerfirma som kan tilbyde montering af tagrender på dit hus på Fyn? Er du i tvivl om du skal vælge zinktagrender, ståltagrender eller plasttagrender? Hos TS Tømrer & Montage i Odense SV nær Dalum og Hjallese tilbyder vi montering af tagrender overalt på Fyn, og vi udfører alle vore opgaver med stor omhyggelighed.

 

Ståltagrender, zinktagrender eller plasttagrender?

Mulighederne er mange, når man skal vælge hvilket materiale nye tagrender skal være lavet af. Det er vigtigt, at du får den korrekte rådgivning, inden du vælger hvilke materiale det skal være, således at du får nogle nye tagrender der passer godt til dit hus.

Nye tagrender, montering Odense, Fyn

Vil du ringes op?

Montering af nye plasttagrender

Tidligere var det mest normalt, at der blev monteret plasttagrender. En af årsagerne til, at man ofte valgte plasttagrender var prisen. Plasttagrender kræver kun et minimum af vedligeholdelse for at holde sig pæne.

 

Montering af nye ståltagrender

Efterhånden er det blevet mere og mere almindeligt at vælge ståltagrender som et alternativ til plasttagrender, når man vælger investere i nye tagrender til sit hus.

Nogle af fordelene ved ståltagrender er bl.a., at du får en slidstærk tagrende som holder i helt op til 25 – 35 år. Ståltagrender er beskyttet mod rust pga. galvaniseringen.

Derudover kan ståltagrender fås i mange forskellige farver, så de kan tilpasses husets udseende, og ståltagrender kan også uden problemer holde til, at du sætter en stige op ad dem.

Montering af nye zinktagrender

Zinktagrender ser rigtig flot ud på et hus, hvor tagrenderne er synlige. Tidligere var det dog forholdsvis dyrt at få monteret nye zinktagrender, men med tiden er de blevet væsentlig billigere.

Hvis du vælger zinktagrender får du et produkt, som er holdbart og slidstærkt og kan holde helt op imod 50 år, hvis de er monteret korrekt. Zinktagrender kræver kun et minimum af vedligeholdelse.

Kontakt os om nye tagrender i Odense eller et andet sted på Fyn

TS Tømrer & Montage på Fyn holder til i Odense SV tæt ved Dalum og Hjallese. Du kan kontakte os om priser og mere information på montering af nye tagrender her eller på tlf. +45 21 77 80 89.

Vi opsætter nye tagrender i Odense og resten af Fyn, og vi arbejder ofte lokalt i bl.a. Odense S, SV, Dyrup, Sanderum, Dalum og Hjallese

Vil du ringes op?