Renovering

Facaderenovering, renovering af hus og sommerhus renovering i Odense og på hele Fyn

Ønsker du at få foretaget en professionel renovering af dit hus? Eller har du måske tanker om en sommerhus renovering? Vi har hos TS Tømrer & Montage i Odense SV på Fyn mange års erfaring indenfor både renovering af hus og sommerhus renovering, og vi arbejder overalt på Fyn.

 

Renovering af hus i Odense og på hele Fyn

Der er mange forskellige muligheder, når man taler om en renovering af sit hus. Det kan både være istandsættelse af hele huset, men det også kan dreje sig om en istandsættelse af kun et enkelt eller flere rum i huset.

Hvis det drejer sig om renovering af dit hus giver vi hos TS Tømrer & Montage i Odense, gerne både råd og vejledning om hvordan du får udnyttet potentialet bedst mulig når vi foretager renoveringen.

Materialevalget ved en istandsættelse er også vigtigt, da kvaliteten af materialerne har en afgørende betydning for såvel finish som holdbarhed af det arbejde der bliver udført. Vi har hos TS Tømrer & Montage i Odense igennem mange år udført renovering af huse overalt på Fyn, og vi kan derfor give dig den bedste vejledning inden for alle facetter af arbejdet.

Renovering, facaderenovering, sommerhus renovering, Odense, Fyn

Vil du ringes op?

En indvendig renovering kan bl.a. omfatte følgende:

 • Efterisolering af huset
 • Køkkenrenovering / nyt køkken
 • Istandsættelse af vægge og lofter
 • Istandsættelse af indvendigt træværk
 • Trapperenovering
 • Bedre udnyttelse af første sal
 • Istandsættelse af kælder

Udvendige renoveringer kan bl.a. omfatte følgende:

Speciale i køkkenrenovering

Vi har hos TS Tømrer & Montage speciale i køkkenrenovering, og vi har udført mange opgaver inden for dette igennem de sidste mange år.

Køkkenrenovering

Køkkenet er et af de vigtigste rum i huset, og derfor er det også vigtigt, at man har et fuldt funktionelt og praktisk køkken at arbejde i.
En køkkenrenovering kan både være en renovering og istandsættelse af det eksisterende køkken, men det kan også være montage af et helt nyt køkken. Uanset om du vælger en køkkenrenovering med istandsættelse eller helt nye køkkenelementer, sørger vi for, at du får udnyttet pladsen bedst muligt i køkkenet. Du kan kontakte os for mere information om køkkenrenovering på Fyn her.

Sommerhus renovering på Fyn og øerne

I 2013 vedtog regeringen, at man ved visse dele af en sommerhusrenovering også fik mulighed for at benytte sig af håndværkerfradraget. Vi hjælper gerne med at beregne fradraget for din sommerhus renovering, og vi giver gerne gode råd til hvordan du kan få udnyttet potentialet i dit sommerhus bedst muligt.

Nedenfor kan du se nogle typiske opgaver inden for sommerhus renovering:

 

 • Istandsættelse af badeværelse ved eventuel inddragelse af ekstra rum
 • Sommerhus renovering med nye vinduer eller døre
 • Køkkenrenovering
 • Nyt tag eller tagrenovering af sommerhuset
 • Sommerhus renovering med nye trægulve
 • Sommerhus renovering i form af efterisolering af sommerhuset

Kontakt os om din renovering i Odense eller et andet sted på Fyn

TS Tømrer & Montage har til huse i Odense SV tæt ved Dalum og Hjallese, men vi arbejder på hele Fyn. Du kan kontakte os her eller på tlf. +45 21 77 80 89 for mere information eller et godt tilbud på renovering af dit hus, sommerhusrenovering eller en helt tredje form for istandsættelse.

Vi udfører renovering i Odense og på resten af Fyn – Vi arbejder ofte lokalt i bl.a. Odense S, SV, Sanderum, Hjallese, Dyrup og Dalum

Vil du ringes op?